BEMUTATKOZUNK

Üdvözlünk a Tengerparti Vakáció honlapján, köszönjük, hogy benéztél hozzánk! Jó helyen jársz, ha horvátországi nyaralást tervezel és olyan helyszínt keresel, ahol szép a környezet, nincs rohanás, a tenger tiszta és meleg, jók és változatosak a strandok és emellett még érdekes látnivalókat, programokat is találhatsz!

A Dalmácia északi részén, a zadari régióban fekvő Karin-i öböl partján található Karin Gornji és Karin Donji ideális nyaralóhelyek kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak, szerelmes pároknak egyaránt!
Honlapunkon mindent megtudhatsz Karinról, a Karin-i öbölről és a környék strandjairól, látnivalóiról, továbbá hasznos információkat kaphatsz az utazással kapcsolatban is.

Igyekeztünk saját fotóinkon keresztül megmutatni nektek ezt a csodálatos helyet.

Ha kérdésed lenne hívj minket bátran vagy írj e-mailt, igyekszünk mindenben segítséget nyújtani!


Tengerparti üdvözlettel:
Andrea és Imre
Telefon: 06 20 231 0960
E-mail: info@tengerpartivakacio.hu

RÓLUNK ÍRTÁK

Akik már nyaraltak Karinban, mindannyian nagyon jól érezték magukat. Néhányan közülük megtiszteltek bennünket pár kedves sorral és elküldték nekünk a nyaralás során készített fotóikat.
Pull család, Budapest
"Részünkről nagyon jól éreztük magunkat. Minden szempontból elégedettek voltunk. Szerintünk minden látogató megtalálja Karin Gornji és a környező városok gyönyörű részeit. A gyerekek és mi is csodálatosan éreztük magunkat. Bármikor szívesen visszamennénk."
Boldizsár Andrea és Preradov Patrik, Írország
"A táj lenyűgöző... Öbölről lévén szó meleg tengerrel és finom napsütéssel párosul. Ideális hely kisgyerekes családoknak is. Bár a fiam 11 éves, de így is nyugodtan engedtem a vízbe, ugyanis hosszú sétákat tudott megtenni, mert nagyon lassan mélyülő és apró kavicsos öbölről van szó.
Megnéztük azt a kanyont, ahol a Winnetou filmet forgatták, Novigrad meseszép városát madártávlatból, majd sétálhattunk is a tenger partján, valamint Zadart, ahol a csodálatos tengeri orgona hangjátékát hallgattuk. Csak ámultunk, hogy mennyi csodás kincset és szépséget rejt ez a kis városka...
Mindenképpen csak ajánlani tudom a helyet."
Bellus család, Tura
"Nagyon jól éreztük magunkat! Most már mi is szerelmesek lettünk!!!"
Hangterápiás meditációs tábor Karinban Karacs Ildikóval, Mór
"6 nap terápiás csoportmunka a horvát tengerparton, isteni volt. Napi sok vezetett meditáció és gongozás, hangtálazás, sámándobolás, mantraéneklés vízben… Túra, fürdés, kajakozás, kirándulás kanyonba, Zadarba, Novigrádba. Szép hét volt, mély folyamatokkal, csoportmunkával."
Csiszér család, Budapest
"Nagy társasággal nyaraltunk Karin Gornjiban: 3 család, sok gyerek és még egy kutya is. Minden napra akadt program vagy látnivaló, a család összes tagja jól érezte magát. A Zrmanja folyóra szervezett egésznapos kajak szafarira a nagyobb gyerekeket is elvittük, szívből ajánlom ezt az élmény a Karin Gornjiba érkező családoknak."